Predstavujeme Vám investičný projekt Golianovo - Konopnice 2.0. Preštudujte si pozorne našu ponuku. Následne ju vložte do investičného košíka a staňte sa investorom.
CartShare

Golianovo - Konopnice 2.0

stavebníctvo – výstavba

Guarantee Guarantee

Cieľom projektu je sceliť územie dokúpením 30 000 m2 pozemkov , ktoré sú v priestore kde už vlastníme 40 000 m2. Vznikne krásny viac ako 70 000 m2 stavebný pozemok.

Aktívna Pôžička
Investícia: od 1 000 Eur
Úrok: 6 - 9 % ročne
Dĺžka investície: od 12 - 60 mes
Ukončenie kampane: o 61 dní
Uzatvorené zmluvy v objeme: 131 250 Eur

Simplicity Invest j.s.a. je slovenská spoločnosť, ktorá zahájila svoju činnosť v roku 2020. Od začiatku je spoločníkom v spoločnosti Finoptio, s.r.o, ktorá sa venuje vyhľadávaniu nových a efektívnych investičných príležitostí v rôznych oblastiach podnikania. Aj prostredníctvom Finoptia, s.r.o. sa Simplicity Invest j.s.a. stala nepriamo súčasťou akcionárskej štruktúry Simplicity USA, ktorá celosvetovo pôsobí v oblasti informačných technológií. Táto vybudovala sociálnu sieť, ktorá spája mestá a obce s jej rezidentmi. Dnes jej služby využívajú aj americké mestá ako New York, či Miami.

Simplicity Invest j.s.a. je zároveň majetkovo prepojená so spoločnosťami skupiny Salve Group. Táto podniká vo viacerých sektoroch. Organizuje taktiež sieť sprostredkovateľov. Salve Group v lokalite obce Golianovo pred rokmi kúpila pozemky na ktorých bude v budúcnosti prebiehať výstavba rodinných domov.

Spoločnosť v lokalite vlastní viac ako 40 000 m2. Teraz je možnosť dokúpiť ďalších 30 000 m2 susediacich pozemkov a tak vytvoriť jeden kompaktný celok takmer 7 hektárov plochy, na ktorej vyrastie nový domov pre takmer 90 rodín.

Ďalším krokom bude príprava dokumentácie pre územné rozhodnutie a následne stavebné povolenie pre inžinierske siete. Cieľom po scelení pozemkov je vybudovať inžinierske siete, tak aby sa pozemky dokázali čo najjednoduchšie a najvýnosnejšie predať, ich novým majiteľom. Tí si v lokalite následne postavia domy a vybuduje sa tu potrebná infraštruktúra potrebná pre život. Predpokladaný objem celej transakcie je 7 mio až 12 mio Euro, v závislosti na výslednej cene predávaných pozemkov.

O LOKALITE:
Konopnice - Golianovo sú ideálnym miestom pre bezstarostný život. 
Leží v západnej časti Žitavskej pahorkatiny, vo vrchovinou chránenej doline v okrese Nitra. Obec je od Nitry vzdialená len 10 km.
Medzi Golianovom a Nitrou je vybudovaná nová cyklotrasa. Pri cyklotrase bola zároveň vybudovaná nová rozhľadňa. Dvojpodlažný objekt rozhľadne je vysoký 22 metrov.
V obci sa nachádza futbalové, školské, volejbalové a viacúčelové ihrisko.
V obci sa každoročne konajú už od roku 2003 furmanské preteky. V obci sa taktiež konávajú hodové slávnosti, stavanie mája, obecná zabíjačka a plesy.

PARAMETRE KAMPANE: 
Začiatok kampane: 1.4.2024
Koniec kampane: 30.06.2024, alebo do dátumu dosiahnutia cieľa kampane,
Minimálna investícia: 1000 Eur,
Celkový objem poskytnutých pôžičiek / cieľ kampane: 1 000 000 Eur,
Úročenie pôžičky: 6,0%, 7,0%, 8,0%, v závislosti od doby splatnosti pôžičky 12, 36, alebo 60 mes., 
V prípade investície nad 20 000 Eur bude úrok pri dobe splatnosti 36 mes. alebo 60 mes. vo výške 9% p.a. 
Investičný nástroj: pôžička,
Splatnosť pôžičky: po 12, 36, 60 mesiacoch od dátumu poskytnutia pôžičky,

RUČENIE:
Do 19 999 EUR
Áno, formou ručiteľského vyhlásenia spoločnosti Salve Group, a.s.
Áno, formou ručiteľského vyhlásenia Predsedu pradstavenstva spoločnosti Simplicity Invest, j.s.a.
 
Nad 20 000 EUR
Áno, formou ručiteľského vyhlásenia spoločnosti Salve Group, a.s.
Áno, formou osobnej zmenky majiteľa spoločnosti Simplicity Invest, j.s.a.

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštěvnosti. Informácie o používání našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi. Viac informácií.